buiten zinnen klimt in de pen: Naomi Grant (Veldwijk) workshop Queer Poetry

In deze workshop staan we stil bij jou als queer persoon. Wat is mijn verhaal? Hoe kom ik erachter wat mijn verhaal is? Of wat heb ik te zeggen over de queer gemeenschap en hoe krijg ik dat op een creatieve manier op papier? Spoken Word is een performance kunst. We gaan in deze workshop dus niet alleen schrijven, maar ook voordragen.

De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur. Geef je nu op door een mail te sturen naar info@buitenzinnenonline.nl

 

Naomi Grant (Veldwijk) is een persoonlijke, motiverende, soms shockerende, docerende en altijd eerlijke schrijvende performer. Ze praat graag over onderwerpen waar men niet graag over praat.

Haar ongeremdheid heeft haar al op plekken gebracht als IFFR Black Rebels, 3FM, de Rotterdamse en Amsterdamse Schouwburg, Mag het licht aan festival, ABN Amro en de Bijenkorf.

Naomi gaat ook graag de uitdaging aan door in opdracht te schrijven voor bijvoorbeeld FunX en Scotch&Soda, live een evenement in spoken word samen te vatten zoals de LHBTQI+-talkshow FRESH of door een persoonlijke tekst te schrijven voor een jarige, zwangere of medewerker van het jaar. Haar teksten zetten aan tot nadenken en dialoog, want Naomi vindt “To heal the world, we first have to heal ourselves” (Michael Jackson)

Naast zelf schrijven en optreden, geeft Naomi ook workshops creatief schrijven voor (voornamelijk) jongeren tussen 12 en 25 jaar. Ze vindt het belangrijk dat jongeren zich al vroeg leren uiten op een creatieve manier. Ze heeft gemerkt dat het de jongeren meer zelfvertrouwen geeft en het daardoor makkelijker wordt om over taboe onderwerpen te praten.

Datum: tot 9 May 2021

Tijd: 14.00 tot 16.00

online

Gerelateerde artikelen

Buiten zinnen klimt op het podium

buiten zinnen klimt op het podium

tot 16 Jul 2021
Rondom Marienburgplein

Buiten zinnen kletst bij met…Ishfarah Esseboom

buiten zinnen kletst bij met Ishfarah Esseboom

tot 12 May 2021
www.instagram.com/buitenzinnenlf/
tot 17 Jul 2021
Bibliotheek De Marienburg