Buiten zinnen presenteert: buiten zine

Op woensdag 11 mei presenteren wij de buiten zine. In deze zine laten elf zeer getalenteerde jonge auteurs zien wat zij in huis hebben. Natuurlijk maken we er een feestelijke avond van. Er zijn optredens van een aantal van de deelnemende jongeren. Zij mogen aansluitend de eerste exemplaren van de buiten zine in ontvangst nemen. De spotlight staat deze avond op hun gericht! Maar alsof dat nog niet genoeg was sluiten Mahat Arab en Tim Koehoorn de avond op gehele eigen wijze af.

Bij buiten zinnen draait alles om jong talent. Ze geven dat talent graag een podium. Soms doen ze dat online, soms doen ze dat tijdens workshop en vaak doen ze dat op het podium. Nu doen ze dat ook op papier! Kom maar op met de zine, de confettikanonnen en de bubbels.

Ben jij er bij om samen met ons feest te vieren? Koop nu je kaartje voor slechts €2,50, inclusief je eigen exemplaar van de buiten zine!

11 auteurs uit buiten zine: Charlotte de Beus, Fausto van Bronkhorst, Romy van Dongen, Dorro Dunya, Liefke Gelissen, Femke van de Griendt, Iris Karpenko, Thijs Kersten, Maaike de Leeuw, Laura Otten, Sandra Pham.

Mahat Arab zagen we al eerder op het podium van buiten zinnen. Hij is een Arnhemmer die tegenwoordig in Tilburg woont, Somalische roots heeft, maar in Ethiopië is geboren. Hij begon op het open podium genaamd Tapschrift, werkte zich in de schijnwerpers en belandde zo op het podium genaamd Mensen Zeggen Dingen. Hij ontleedt observaties, kaart graag onjuistheden aan en weet deze taalkundig (met een lichte combinatie van humor en speelsheid) aan het publiek te voeren.

Ook al zo’n liefhebber van liedjes? Komt dat even goed uit: Tim Koehoorn maakt ze.Deze24-jarigesinger-songwriter en knutsel-klungelaar schrijft over Hyves, Guus Meeuwis, deonafwendbaredooddie hem te wachten staaten alles wat hemdaarnaast bezighoudt.Eerderverzorgde hij het voorprogramma van o.a. Lucky Fonz IIIen Thijs Boontjes Dans-enShoworkest, was hij finalist van de Grote Prijs van Nederland en werd hij benoemd tot OORTalent van de Popronde.Binnenkortbrengt hijzijnnieuwe plaat ‘Suikerspin’uit:een albumover kwetsbaarheid, angst en goudvissen.

 

Datum: tot 11 May 2022

Tijd: 20.00 uur

Bibliotheek De Marienburg

Tickets →

Gerelateerde artikelen

NIKS NIEUWS: Marco Martens & Luan Buleshkaj

NIKS NIEUWS: Marco Martens & Luan Buleshkaj

tot 13 Oct 2021
Bibliotheek De Marienburg

buiten zinnen kletst bij met…Simon Mamahit

buiten zinnen kletst bij met Simon Mamahit

tot 19 May 2021
www.instagram.com/buitenzinnenlf/
tot 17 Jul 2021
Bibliotheek De Marienburg