Gratis luisterwandeling Backward Turkey

In de audiovoorstelling Backward Turkey schetst maker Marco Martens een portret van een generatie die meer in hun hoofd zit dan in hun lijf. Samen met twee vrienden gaat hij naar een festival in Zwitserland. Dit uitje lijkt de manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot…

Op zaterdag 17 juli om 16 uur kun je onder leiding van Marco mee op luisterwandeling door Nijmegen. In een groep van tien deelnemers geniet je samen van Backward Turkey, terwijl je de stad in je opneemt. Soms moet je namelijk in beweging komen om écht even goed stil te kunnen staan. De luisterwandeling wordt afgesloten met een optreden van Marco. Bovendien kun je alle vragen die in je opkomen na afloop aan hem stellen.

Van 17 juli t/m 20 september kun je op elk tijdstip dat je uitkomt genieten van de luistervoorstelling Backward Turkey. Deze voorstelling – die je kunt beluisteren door een QR-code te scannen.

Binnen en buiten in Bibliotheek De Mariënburg, Bibliotheek Muntweg en Bibliotheek Beuningen hangen van 17 juli t/m 20 september posters met daarop een QR-code. Als je deze code scant, word je naar een webpagina geleid waar de luistervoorstelling staat. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je ‘m start, zolang je de code maar hebt gescand. Ga lekker wandelen door de stad, stap op de fiets of zoek een fijne zitplek en pak even een half uurtje voor jezelf. En de Backward Turkey.

Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Datum: 8 juli 2021

Gerelateerde artikelen