Hoe Heimwee Klinkt, een literair event van Artez Creative Writing

Op donderdagavond 24 en vrijdagavond 25 juni organiseren eerstejaars studenten Creative Writing aan Artez, een online evenement rondom het thema ‘luisteren’. Ze blikken terug op alle geluiden en impressies die we door middel van onze zintuigen zijn gaan missen, sinds het wegvallen van in real life concerten, gesprekken en treinreizen. Op de avond van 24 juni bekijken ze dit vanuit het innerlijk, op de avond van 25 juni meer van buitenaf: ze keren binnenstebuiten en buitenstebinnen.
Beide avonden zullen online op Zoom plaatsvinden. De standaardprijs voor de losse avonden is 2,74 euro. Hierna ontvang je automatisch een link naar de Zoom Meeting in je mailbox. De opbrengst van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan de stichting Muziek Jong voor Oud. Ze doneren aan deze stichting omdat jonge muzikanten de kans krijgen om zich te ontwikkelen en de stichting kwetsbare/eenzame ouderen, kinderen en andere burgers samenbrengt door middel van cultuur(https://www.muziekjongvooroud.nl)
Mocht je meer willen doneren: aan het eind van de avond sturen ze een betaalverzoek waarmee je je bijdrage kunt vergroten.
Zij kijken uit naar jullie komst en wensen jullie alvast veel plezier!
Ticketlink Binnenstebuiten (donderdagavond 24 juni, 19:45-21:30):
https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/hoe-heimwee-klinkt…
Ticketlink Buitenstebinnen (vrijdagavond 25 juni, 19:30-21:00):
https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/hoe-heimwee-klinkt…
Datum: 16 juni 2021

Gerelateerde artikelen